Суд у Закарпатській області обрав запобіжний захід чотирьом громадянам України, підозрюваним у пособництві нелегалам

Суд у Закарпатській області обрав запобіжний захід чотирьом громадянам України, підозрюваним у пособництві нелегалам
Днями чоловіків затримали в місті Виноградів за місцем проживання одного з учасників злочинного угруповання, яке займалось незаконним переправленням через кордон іноземців.

 

За повідомленням Головного оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону інформацію про виявлення ознак кримінального злочину передбаченого ч.2 ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», було внесено до ЄРДР та  розпочато досудове розслідування.

Учора затриманим українцям, оголосили про підозру у вчиненні вищезгаданого злочину. Сьогодні Виноградівський районний суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб з правом внесення грошової застави у розмірі: трьом із фігурантів 124 тисячі гривень, ще одному – 198 тисяч гривень.

Заходи з викриття злочину проводились офіцерами Головного оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону спільно з співробітниками Виноградівського відділення поліції та СБУ за процесуального керівництва Берегівської окружної прокуратури.

 

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

 

20 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів