Поліцейські Мукачівщини затримали підозрюваного у вбивстві вітчима та замаху на вбивство бабусі

Поліцейські Мукачівщини затримали підозрюваного у вбивстві  вітчима та замаху на вбивство бабусі
Вчора, 15 лютого, близько 10-ої години ранку до поліції надійшло повідомлення від мешканки села Ділок Мукачівського району. Жінка повідомила, що виявила в будинку своїх сусідів травмованих господарів та одразу викликала медиків.

 

На місце події прибули співробітники групи швидкого реагування та слідчо-оперативна група Мукачівського районного відділу поліції. У одній з кімнат будинку поліцейські виявили 57-річного чоловіка без ознак життя, на тілі якого були численні ножові поранення. Іншу 88-річну мешканку цього ж будинку негайно госпіталізували до реанімаційного відділення. Провівши всі необхідні слідчі дії, поліцейські встановили, що тілесні ушкодження потерпілим наніс під час конфлікту їх 37-річний родич. Правоохоронці затримали зловмисника на місці злочину. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 та ч.2 ст. 15, ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне вбивство та замах на вбивство. В ході досудового розслідування поліцеські встановлюють мотиви вчинення злочину. Зловмиснику вже повідомили про підозру у вчиненні вказаних злочинів та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За вказані дії затриманому загрожує до 15 років ув’язнення.

Поліція Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів