Біля Ужгорода, на кордоні зі Словаччиною затримали трьох нелегалів (ФОТО)

Біля Ужгорода, на кордоні зі Словаччиною затримали трьох нелегалів (ФОТО)
Сьогодні опівночі прикордонники відділу «Ужгород» затримали трьох іноземців, які мали намір незаконно дістатися з Україну до країн ЄС.

 

Про наявність сторонніх поблизу держрубежу правоохоронців сповістив сигналізаційний комплекс. У район спрацювання одразу вислали групу реагування, а ділянку кордону посилили додатковими нарядами.

У результаті пошуків неподалік населеного пункту Оноківці Ужгородського району прикордонникам вдалося виявити пролаз у загороджувальному паркані та доріжку слідів, що вели в бік Словаччини. За ними військовослужбовці вийшли на групу іноземців, які рухалися біля кордону. Помітивши правоохоронців, вони вдалися до втечі. Зупинити правопорушників прикордонникам вдалося лише після здійснення декількох попереджувальних пострілів вгору. 

Затримані чоловіки не мали при собі жодних документів. Двоє з них назвалися громадянами Єгипту, а третій – Лівану. 

Правопорушників доставили у прикордонний підрозділ. Після встановлення особи їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину кордону. Також у діях іноземців вбачають ознаки правопорушення, передбаченого ч.2 статті 185-10 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника ДПСУ або члена громадського формування з охорони громадського порядку та державного кордону». Їхню подальшу долю вирішуватиме суд, повідомили у  пресслужбі Чопського прикордонного загону.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів