В Ужгороді засідала комісія з питань регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури. Що розглядали?

В Ужгороді засідала комісія з питань регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури. Що розглядали?
Постійна комісія з питань регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури напередодні обговорювала проєкти рішень, внесені на розгляд пленарного засідання сесії Ужгородської міської ради, яке відбудеться завтра, 3 лютого.

 

Всього до порядку денного включено майже 70 питань, серед них – зміни до низки чинних міських цільових програм, до бюджету територіальної громади Ужгорода на поточний рік, затвердження нових міських програм, врегулювання земельних відносин – надання дозволів на проведення експертних грошових оцінок та на розроблення проєктів землеустрою, приватизацію земельних ділянок шляхом викупу, внесення змін до детальних планів територій, затвердження містобудівної документації тощо.

Зупинилися більш детально на проєкті рішення про укладання договору суперфіцію земельної ділянки на вул. Марії Заньковецької. Депутатам доповіли про результати робочих зустрічей із представниками громадськості щодо будівництва на території парку «Перемога» (Кірпічка), у зв’язку з чим було запропоновано викласти окремі пункти проєкту у новій редакції. Зокрема, у пункті 1 Договору зазначити, що на нове будівництво урбан-парку на території парку «Перемога» в Ужгороді визначити площу що не перевищує 1,4 га, термін дії договору суперфіцію – до 1 листопада 2022 року, земельну ділянку використовувати за цільовим призначенням, після завершення будівництва припинити договір суперфіцію і передати новозбудовані елементи благоустрою на баланс департаменту міської інфраструктури, залучити у процесі робіт фахівця-орнітолога.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів