Юлія Тимошенко: Сьогодні найперше завдання влади – зупинити зростання цін

Юлія Тимошенко: Сьогодні найперше завдання влади – зупинити зростання цін
Уряд допустив нечувану промислову інфляцію, яка вже за лічені місяці призведе до подорожчання усіх товарів та послуг. «Батьківщина» наполягатиме, аби вже з перших днів роботи Верховна Рада ухвалила пропозиції команди Юлії Тимошенко, які захистять людей від непрофесійних дій влади.

 

Про це заявила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко на офіційній сторінці у Facebook.

«Я наполягатиму, аби парламент одразу після новорічних канікул виніс на розгляд та схвалив ініціативи «Батьківщини»: щодо стримування цін, підтримки виробників, зниження тарифів для населення та промисловості тощо», – наголосила Юлія Тимошенко.

Лідер партії зазначила, що за офіційними даними Держстату, ціни на продукцію промисловості у 2021-му зросли на 62,2%. Це найбільше зростання за останні 25 років.

Але, за словами політика,  головна небезпека в іншому, бо фактично, це – реальний показник інфляції, яка вже за кілька місяців призведе до подорожчання всього.

«Зростання промислових цін відіб’ється на вартості кожного товару, гаманці кожного громадянина, бюджеті кожної родини», – застерегла Юлія Тимошенко.

У цей час, за словами Голови «Батьківщини», уряд, замість активних дій, вкотре доводить свою цілковиту розгубленість та нерозуміння процесів.

«Виробникам потрібні енергоносії за посильними цінами, а не чиновницькі приписи, а людям – гроші для підвищення купівельної спроможності, а не продуктові картки», – запевнила політик.

Вона нагадала, що весь минулий рік «Батьківщина» намагалася  напоумити владу, пояснити, що вони обіцяли завершити епоху бідності, а не поглибити її,  попереджали про всі небезпеки, пропонували конкретні рецепти.

«У нинішньому році ми продовжимо цю марну справу. Раптом, у 2022-му трапиться диво, і здоровий глузд нарешті переможе: «слуги народу» зрозуміють, що їхні дилетантські експерименти дорого обходяться людям. У прямому та переносному значенні», – підсумувала Юлія Тимошенко.

ba.org.ua

 

25 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів