Обговорили зміни: В бібліотеці-філії №3 в мікрорайоні Горяни відбулася виїзна нарада

Обговорили зміни: В бібліотеці-філії №3 в мікрорайоні Горяни відбулася виїзна нарада
Виїзну робочу нараду провели сьогодні заступник міського голови Василь Гомонай, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Ольга Василиндра та директорка комунального закладу «Ужгородська публічна бібліотека Людмила Ленарт у бібліотеці-філії №3 в мікрорайоні Горяни, обговорили, зокрема, плани роботи книгозбірні на цей рік.

 

У 2021 році у цій бібліотеці зробили поточний ремонт: тут збільшили приміщення, придбали нові меблі, для користувачів створили інтернет-зону (два комп’ютери, Wi-Fi), що дає можливість всім охочим знайти необхідну інформацію, пройти курси комп’ютерної грамотності, а школярам – підготуватися до уроків. Під час зустрічі обговорили й необхідність проведення капремонту приміщення бібліотеки-філії №4, що на вул. Юрія Гагаріна, 98.

Нагадаємо, що з метою впровадження в роботу міських книгозбірень автоматизованої бібліотечної інформаційної системи Koha у 2021 році з міського бюджету придбали 7 комплектів комп’ютерного обладнання на суму 106 579 грн для Ужгородської публічної бібліотеки та бібліотеки-філії №1 для дітей, додатково виділили 84 000 грн для поповнення бібліотечних фондів, за які придбали 343 книги та передплатили періодичні видання на 2022 рік.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів