"Покращують настрій". Що кажуть ужгородці про колядки в міських автобусах?

"Покращують настрій". Що кажуть ужгородці про колядки в міських автобусах?
Колядки у всіх комунальних автобусах Ужгорода лунатимуть до Водохреща. Про це 28 грудня Суспільному розповів директор міського муніципального транспорту Віталій Готра. Один автобус на 18-му маршруті 26 грудня прикрасили у новорічно-різдвяному стилі.

 

Колядки лунають в автобусі, який їздить від зупинки "Епіцентр" до УжНУ. Каріна Машіка повертається з роботи. Каже: від колядок настрій піднявся.

"Тут хочеться просто їздити, навіть просто так", — сказала вона.

Колядки лунають у всіх "Електронах", — розповідає водій Юрій Олейник. Один автобус прикрасили новорічними іграшками та гірляндами. Їх приносили працівники комунального підприємства. Водій каже: хотіли створити настрій пасажирам.

"Люди задоволені, коли заходять до цього автобусу. Люди радіють, бабусі наспівують колядки", — сказав водій.

Новорічно-різдвяні колядки в автобусах вмикають четвертий рік поспіль, — каже директор комунального підприємства «Ужгородський муніципальний транспорт» Віталій Готра. За його словами, ідею прикрасити автобус до свят запозичили з інших міст.

"Колядки нам обходяться безкоштовно, оскільки в нас складені договори, — сказав Віталій Готра. — Допомагає нам у цьому Львівелектротранс, який також запускає колядки, і ми спільно з ними цей проєкт реалізовуємо вже четвертий рік поспіль. 18-й маршрут проїжджає через центр міста, через площу Корятовича і площу Петефі, відповідно доповнює цю святкову атмосферу, яка є на Петефі, — новорічно-різдвяну".

За словами Віталія Готри, новорічно-різдвяні колядки лунатимуть до 19 січня.

Cуспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів