Ужгород: на капремонт тротуарів вулиці Приладобудівників виділять 600 тисяч гривень

Ужгород: на капремонт тротуарів вулиці Приладобудівників виділять 600 тисяч гривень
На капітальний ремонт тротуарів вулиці Приладобудівників в Ужгороді на наступний рік розроблено проєктно-кошторисну документацію та передбачено 600 тисяч гривень, повідомив сьогодні на сесії міський голова Богдан Андріїв. Ця вулиця прилягає до внутрішньоквартальної території на вул.Миколи Бобяка,1, які на сесії міської ради зверталися із проханням про ремонт дороги. Також Богдан Євстафійович додав, що на вулиці Миколи Бобяка зараз триває капремонт тротуарів, роботи продовжать наступного року, як дозволить погода. Кілька років тому зробили капітальний ремонт цієї вулиці.

 

Із приводу капітального ремонту вулиці Юрія Біровчака, яка поруч із вулицею Приладобудівників, то наступного року вивчать питання щодо виготовлення проєктно-кошторисної документації.

«У місті понад 200 км доріг, і багато з них потребують ремонту. Ставити умови, що ми будемо перекривати дороги, бо нам не ремонтують вулицю – це неправильно і шлях у нікуди. Ми послідовно оновлюємо інфраструктурні об’єкти у нашому місті, першочергово ремонтуємо найбільш завантажені вулиці – якими їздить багато транспорту, ходить тротуарами багато пішоходів. Не оминаємо увагою й інші вулиці, внутрішньоквартальні території, але потрібно зрозуміти, що зробити все одночасно неможливо – як через нестачу фінансування, так і фізично», – додав міський голова.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів