Понад 25 тонн алкоголю вилучили в Ужгородському районі з підпільного цеху

Понад 25 тонн алкоголю вилучили в Ужгородському районі з підпільного цеху
Підпільний цех з виготовлення алкогольних напоїв виявили правоохоронці в Ужгородському районі. З нього вилучили понад 25 тонн алкоголю, — розповіла Суспільному 20 грудня речниця Закарпатської обласної прокуратури Катерина Хижняк.

 

За її словами, з 15 до 17 грудня правоохоронці провели обшуки за місцями проживання фігурантів кримінального провадження за фактом виготовлення і зберігання підроблених марок акцизного податку.

"Правоохоронці знайшли та вилучили понад 25 тонн ймовірно фальсифікованого алкоголю. У приміщеннях зберігали марки акцизного податку з ознаками підробки, етикетки алкогольних напоїв, бочки та каністри з етиловим спиртом, пляшки з білою прозорою рідиною та скляну тару: 29 450 порожніх пляшок та 10 660 заповнених", — розповіла речниця.

У справі триває досудове розслідування. Вилучені товари скерують на експертизу. Наразі нікого не затримали, правоохоронці встановлюють причетних до справи осіб. Загальну суму вилучених товарів встановлять після експертизи. Причетним до справи може загрожувати від п’яти до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів