Двоє загинули, ще четверо травмовані: на Закарпатті автомобіль зіткнувся з підводою

Двоє загинули, ще четверо травмовані: на Закарпатті автомобіль зіткнувся з підводою
Вечері 11 грудня між селами Бене і Вилок на Берегівщині сталася ДТП: Mercedes Sprinter зіткнувся з підводою, на якій їхали 8 людей. Внаслідок зіткнення двоє людей загинули і четверо опинились у лікарні. Про це Суспільному розповіла речниця Нацполіції Ганна Дан.

 

З її cлів, правоохоронці на місці події встановили, що близько 18:00 години між населеними пунктами Бене і Вилок водій автомобіля "Mercedes Sprinter" зіткнувся з гужовою підводою, на якій їхали вісім людей і яка рухалася без світловідбивачів. 

"Внаслідок зіткнення на місці загинули двоє пасажирів підводи: 30-річний житель села Підвиноградів та 34-річна мешканка села Вари. Ще чотирьох осіб із травмами госпіталізували до лікарні. Мікроавтобус з’їхав в кювет та перекинувся, а його водій одразу втік з місця аварії", — розповіла речниця.

Наразі, додала вона, його пошуками займаються правоохоронці. Суспільне телефонувало до Виноградівської райлікарні, аби дізнатися про стан травмованих людей, однак слухавку ніхто не піднімав.

Слідчі за фактом аварії внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті кількох осіб. Відповідно до санкції статті винному загрожує до 10 років позбавлення волі.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів