Дві смертельні ДТП сталися за добу на Закарпатті: загинули два пішоходи

Дві смертельні ДТП сталися за добу на Закарпатті: загинули два пішоходи
Дві аварії, внаслідок яких померли пішоходи, сталися в Берегівському районі 9 грудня. Про це Суспільному розповіла речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

 

За її словами, повідомлення про аварію в селі Теково, що поблизу Виноградова, правоохоронці отримали о 18:20. Там 47-річний закарпатець збив пішохода, 61-річного жителя селища Королево.

"За попередньою інформацією чоловік йшов на проїжджій частині. Від отриманих травм чоловік помер на місці ДТП", — додала речниця.

Того ж вечора аварія сталася у селі Перехрестя. Повідомлення про ДТП поліцейські отримали о 17:51. Там 29-річний житель села Шаланки збив 51-річного місцевого жителя.

"Він перебігав проїжджу частину дороги. Чоловік помер дорогою до медзакладу у кареті швидкої  допомоги", — розповіла речниця.

Обох водіїв, за словами речниці, освідчили. За кермом вони були тверезі. Всі причини та обставини аварій правоохоронці встановлять під час досудового розслідування. За фактами ДТП слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів