Новим головою Закарпатської облради обрали Володимира Чубірка

Новим головою Закарпатської облради обрали Володимира Чубірка
Володимира Чубірка від партії "Рідне Закарпаття" обрали головою Закарпатської обласної ради. Про це повідомив кореспондент Суспільного з місця події. За це проголосували 37 з 59 зареєстрованих на сесії депутатів.

 

Володимир Чубірко був єдиним кандидатом, якого висунули на цю посаду ще 15 листопада. Інший потенційний кандидат Петро Станко від "Рідного Закарпаття", якого висунули сьогодні, 25 листопада, відмовився від участі.

Депутати від фракцій "КМКС Партія угорців України", "За майбутнє" та "Слуги народу" повідомили, що не братимуть участі в голосуванні.

39 депутатів проголосували за дострокове припинення повноважень заступника голови Василя Іванча.

Володимир Чубірко — депутат Закарпатської обласної ради V–VI скликань. Був головою Закарпатської облради з 28 листопада 2014 по 1 грудня 2015.

Володимир Чубірко був головуючим на сесіях 28 жовтня та 4 листопада.

У своїй щорічній декларації Володимир Чубірко зареєстрував річний дохід у понад 200 тисяч гривень, дві земельні ділянки, два будинки, дві квартири та два автомобілі. Також він є директором товариства з обмеженою відповідальністю, яке займається вирощування зернових культур, бобових культур і насіння олійних культур.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів