На Закарпатті проведуть акцію "16 днів проти гендерного насильства"

На Закарпатті проведуть акцію "16 днів проти гендерного насильства"
Акція "16 днів проти гендерного насильства" стартує на Закарпатті у 25 листопада. Про це 23 листопада на брифінгу у Закарпатській ОДА повідомила співорганізаторка Тетяна Щерба. За її словами, у четвер о 10-й годині на площі Театральній в Ужгороді відкриють виставку.

 

"В перший день у нас запланована виставка "Річ у тім 2.0". Це буде 16 експонатів, предметів, які використовувалися як засоби скоєння домашнього насильства. Буде 16 роликів про предмети, де відомі особистості України будуть розказувати про кожен предмет. До прикладу, це спиці, подушка, запальничка", — повідомила Тетяна Щерба.

Також впродовж акції відбуватимуться покази документальних фільмів та соціальних роликів на тему домашнього насильства, круглі столи щодо протидії цьому, зустрічі із жінками, що працюють із постраждалими від домашнього насильства, розповіла директорка обласного центру соціально-психологічної допомоги Олександра Мельничук.

"Заплановано проведення ряду тематичних тренінгів серед учнів шкіл Закарпатської області, розроблені відеоуроки, які будуть поширені в школах. Також ми запланували низку тематичних тренінгів для студентів Ужгородського національного університету, для працівників обласних закладів соціальних послуг", — розповіла Олександра Мельничук.

Заходи в межах "16 днів проти гендерного насильства" триватимуть до 10 грудня.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів