Обираємо найкращу зарядку для iPhone 13

Обираємо найкращу зарядку для iPhone 13
Корпорація Apple припинила комплектувати телефони зарядними пристроями минулого року. Хтось із покупців поставився до цієї ініціативи байдуже, а в когось вона викликала бурхливі емоції. Однак тепер, купуючи новий айфон, доводиться вибирати відповідний зарядний пристрій. Варіанти, на які варто звернути увагу, зібрані в цій статті.

 

66W USB-C GaN Wall Charger від Satechi

Невелика зарядка GaN з трьома портами USB Type-C у сумі видає до 66 Вт, але максимальна потужність залежить від умов використання. Якщо підключено лише один пристрій, отримуємо до 65 Вт. Якщо два, тоді 45 + 20 Вт або 30 + 30 Вт.

Якщо використовуються три пристрої, тоді буде 30 + 18 + 18 Вт. Це чудовий варіант для поїздок, коли можна підключити дроти різних типів – наприклад, кабель для заряджання Apple Watch, а також USB Type-C і Lightning.

Ugreen GaN 100W CD226

Зарядка невеликого розміру величезної потужності: компактна коробочка видає цілих 100 Вт, тому від неї можна підживити навіть великий і ненажерливий MacBook Pro з 16-дюймовим екраном.

Користувачі зарядки першого покоління помітили, що в неї проблеми з оригінальним кабелем для Apple Watch. Стабільно збої з зарядкою годинника, доводиться перепідключати кабель вручну – висмикувати його з роз’єму і вставляти знов.

У новій зарядці збільшеної потужності таку проблему багато користувачів не помітило. Вони отримують чотири роз’єми: лише один USB Type-A плюс три USB Type-C. Такої невеликої зарядної станції вистачить для всього парку гаджетів у подорожі.

100W Compact GaN Charger та 108W GaN Wall Charger від Satechi

У Satechi є GaN-зарядка з трьома роз’ємами: двома USB Type-C та єдиним Type-A. Вона розрахована на 100 Вт. Потужність ділиться в залежності від навантаження: через один USB Type-C отримуємо до 100 Вт, зате 60 і 30 Вт маємо через два USB Type-C, а через порт USB Type-A отримуємо до 12 Вт у будь-якому випадку.

Зарядка зручна як стаціонарне рішення, коли потрібно не тільки iPhone, але й MacBook підзарядити. Носити її не дуже зручно, бо вона важить 300 грамів.

У того самого виробника можна знайти схожий зарядний блок на 108 Вт. Важить зарядка 416 грамів, не підтримує GaN, але в неї пара USB Type-C, а ще є пара USB Type-A.

Зарядка Apple потужністю 20 Вт як вічна класика

Наприкінці 2021 року Apple представила нові макбуки, а разом з ними потужні GaN-зарядки для цих ноутбуків. Швидше за все, будуть і більш компактні зарядні пристрої для менших пристроїв: планшетів і телефонів.

Але поки вибір невеликий, можна знайти зарядку USB Type-C з єдиним роз’ємом і без GaN-технології на 20 Вт. Вона проста, але коштує досить дорого для аксесуара з одним-єдиним портом.

Зарядка Apple потужністю 30 Вт і планшет зарядить

Зарядний пристрій знадобиться не тільки для iPhone, але і для iPad або MacBook Air. Щодо вищезгаданого блоку на 20 Вт приріст у швидкості буде не дуже великий, якщо дивитися на прикладі iPhone 13. Але блок підійде для більш вимогливих великих гаджетів.

Uniq Verge Pro потужністю 66 Вт

Маленька зарядка вражає співвідношенням розмірів і потужності. За розмірами вона як блок живлення Apple на 30 Вт, але при цьому вдвічі потужніша. Вона має один USB Type-A і два порти USB Type-C. Але блок живлення погано тримається в розетці, контакт пропадає, доводиться підпирати адаптер, щоб гаджет заряджався.

 

 

22 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів