"Ніколи й гадки не мала, що колись займатимусь пекарською справою" — закарпатка Наталія Габор (ВІДЕО)

"Ніколи й гадки не мала, що колись займатимусь пекарською справою" — закарпатка Наталія Габор (ВІДЕО)
Бухгалтерка за професією і керує власною пекарнею. Жителька Берегова — етнічна угорка — Наталія Габор 10 років має власне виробництво. Працівники самі формують і зважують хлібини, замішують за допомогою спеціальної машини. Жінка й сама випікає хліб. Каже: рецепти її продукції — з Угорщини.

 

Берегівчанка Наталія Габор розповідає: 10 років тому разом з чоловіком почали здавати в оренду приміщення для пекарні. Згодом орендар перестав працювати, а Наталія вирішила зайнятися пекарством сама.

"Ніколи й гадки не мала, що колись займатимусь пекарською справою, це все трапилось випадково, адже я хотіла стати бухгалтеркою чи тренеркою", — сказала жінка.

У пекарні Наталії Габор працюють четверо людей. Коли є багато роботи, вона також допомагає їм.

"В одній зміні працюють троє людей, коли більше замовлень, то четверо, а якщо і так замало, тоді я надягаю свій фартух і допомагаю, чим можу, — пояснила Наталія. — Я їм кажу: "Сьогодні я не шефиня, а учениця, і ви спокійно можете мені сказати, що я роблю неправильно, наприклад, неправильно замішую". Тісто слід добряче вимісити, тому що інакше не вдасться приготувати ні хороший хліб, ні булочки, ні будь-яку іншу випічку. Отже, що мені працівники кажуть — те і виконую".

Працівники разом з Наталією роблять різну випічку. Три роки тому в її чоловіка виявили цукровий діабет, відтоді вона пече дієтичний гречаний хліб.

Суспільне Закарпаття

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 листопада 2021р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів