На Закарпатті поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вагітності 11-річної дівчинки

На Закарпатті поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вагітності 11-річної дівчинки
На Закарпатті поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вагітності 11-річної дівчинки. Про це Суспільному повідомила речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

 

За її словами, про вагітність 11-річної дівчинки з села Гать поліцейські дізналися з соцмереж. До правоохоронців щодо ситуації не надходило жодних заяв, повідомлень чи інших звернень.

"За даним фактом поліцейські розпочали перевірку. Інформація підтвердилася. Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 4 ст. 152КкУ. Наразі правоохоронці встановлюють батька дитини (особу, яка вчиняла дії сексуального характеру відносно малолітньої). Йому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі", — розповіла речниця.

Слідчі поліції поспілкувалися з дівчинкою, її мамою та лікарями, в яких малолітня перебуває наразі на обліку. "З їхніх слів зрозуміло, що завагітніла дівчина на початку року. Тоді вона перебуала за межами області, — у столиці або в Київській області", — розповіла речниця.

Про вагітність дівчинки розповів у Facebook Михайло Папіш. За його словами, майбутню маму взяли на облік у Берегівській райлікарні, народити вона має наприкінці листопада або в перших числах грудня.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів