Монологи над Ужем: завтра містян запрошують на «Коханку диригента»

Монологи над Ужем: завтра містян запрошують на «Коханку диригента»
Ще одна вистава 17 вересня – першого дня III Міжнародного театрального фестивалю «Монологи над Ужем» – «Коханка диригента» (Ліза Лангсет) від Закарпатського обласного угорського драматичного театру (Берегово).

 

  • Актриса: Андрея Качур. Режисер Т. Мейсарош. Переклад А. Теплан
  • Головний режисер театру Аттіла Віднянський

Ми почуємо щиру сповідь від Катаріни, головної героїні вистави - і водночас єдиного героя - про те, як вона стала коханкою диригента, і як вона залишила своє звичайне життя далеко позаду. Може, даремно?

Катаріна - жінка 30 років. Надто пізно і занадто швидко світ мистецтва відкрився для неї. Єдина її помилка - вона хоче зрозуміти цей світ, вона хоче компенсувати втрачений час. Іноді сердиться, може, і нетерпляче. Її слова правильні, але страх переплітається через них, його вона прикриває гнівом. Вона ув’язнює себе в кімнаті. Добровільно ув’язнює. Катаріна створює законсервоване щастя. Компот щастя зі спогадів, що збереглися у її словах. Її монолог - це не просто самовизнання, мета - зберегти передбачуване щастя словами. Катаріна відкриває для нас книгу свого життя… Вистава угорською мовою з українськими субтитрами.

  • Вікові обмеження: +18
  • Початок о 19:00, облмуздрамтеатр
  • Нагадаємо, засновники та організатори фестивалю – Ужгородська міська рада і газета «Ясно»

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів