Сесія Ужгородської міськради: депутати внесли зміни до декілька Програм

Сесія Ужгородської міськради: депутати внесли зміни до декілька Програм
Зміни до Програми благоустрою міста Ужгород на 2018 – 2022 роки прийняли сьогодні на засіданні сесії міської ради. Згідно із документом, депутати здійснили перерозподіл коштів на, зокрема, капітальні ремонти міських шляхів, внутрішньоквартальних територій, дитячих майданчиків.

 

Підтримали і зміни до Програми капітального ремонту житлового фонду у м. Ужгород на 2018 – 2022 роки, у тому числі для уточнення інформації щодо капітальних ремонтів ліфтів у житлових будинках на вул.Бориса Тлехаса, 85 (ОСББ «Заньковецької 85») та на вул. Капушанській, 157 (ОСББ «Восход новий»), капремонту водопроводу та каналізації житлового будинку на вул.Тараса Шевченка, 30 (ОСББ "Шевченка, 30) , капремонту покрівлі житлового будинку на вул.Юрія Венеліна-Гуци, 4 (ОСББ "Шахта-Гуци,4). Документ прийняли із доповненнями та критичними зауваженнями.

Внесли зміни і до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств міста Ужгород на 2018 – 2022 роки. Враховуючи протокол позапланового термінового виїзного засідання комісії на насосно-фільтрувальну станцію №3 КП «Водоканал м.Ужгорода», збільшили, зокрема, обсяг фінансування підприємства на 650 тис. грн.
Як ми інформували, члени комісії, працівники водоканалу та депутати міської ради на виїзному засіданні оглянули трубопроводи та змішувачі водоочисної станції, яка забезпечує водою правобережну частину міста. Для забезпечення безперебійної роботи станції необхідно провести термінові роботи з укріплення та антикорозійного захисту металевих конструкцій, для цього із міського бюджету і виділили вказану вище суму.

Пресслужба Ужгородської міськради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

31 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів