Ховалися між соняхами: шістьох іноземців затримали прикордонники на Закарпатті

Ховалися між соняхами: шістьох іноземців затримали прикордонники на Закарпатті
Шістьох іноземців затримали за спробу незаконно потрапити до Угорщини через кордон на Закарпатті 17 серпня. Про це розповіла речниця Мукачівського загону Леся Федорова.

 

За її словами, правоохоронці відділення "Лужанка" ввечері 17 серпня отримали оперативну інформацію про можливу спробу незаконного перетину кордону. Вони залучили повітряну розвідку та службових собак.

"На околиці села Астей близько 23 години зупинилося таксі, з якого вийшли невідомі та почали йти в бік кордону. Помітивши наближення правоохоронців, іноземці забігли у соняшникове поле, де спробували втекти та заховатися. Застосувавши безпілотник, прикордонники знайшли та затримали шістьох чоловіків, які мали при собі паспорти громадян Туреччини", — розповіла речниця.

Прикордонники з'ясували, що іноземці прибули в Україну на початку серпня в законний спосіб. Наразі встановлюють усі обставини справи, а також осіб, які можуть бути причетні для її організації

Леся Федорова додала: "Іноземці поки що демонструють, нібито вони не розмовляють ні англійською, ні російською мовами. До них залучать перекладача для з'ясування деталей справи".

Чоловіків доправили до пункту тимчасового тримання Мукачівського прикордонного загону. За спробу порушення кордону на іноземців склали адмінпротоколи, справу скерували до суду.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів