Закарпаття приєднується до масштабного марафону «Наша незалежність

Закарпаття приєднується до масштабного марафону «Наша незалежність
Закарпаття приєднується до Всеукраїнського культурно-освітнього марафону «Наша незалежність»! Приймаємо естафету від Херсонської обласної державної адміністрації і продовжуємо Марафон до 30-річчя незалежності України.

 

Днями в Ужгороді побачила світ книга «Не зрікаючись любові до України: Життєпис Юрія Бадзя» Іллі Шманька. Це найповніший життєпис про долю нашого земляка, унікального борця за незалежність України, останнього політв’язня СРСР, незламного патріота-філософа Юрія Бадзя, автора наукового трактату «Право жити. Україна в складі СРСР, людина в системі тоталітарного соціалізму».

Тематика книги особливо актуальна напередодні святкування 30-ї річниці незалежності України і стане вагомим внеском Закарпаття у скарбницю історичної спадщини нашої держави. І сьогодні вкрай важливо згадати слова з трактату Юрія Бадзя: «Творімо Україну українську, Україну в собі і навколо себе!»

Книга «Не зрікаючись любові до України: Життєпис Юрія Бадзя» Іллі Шманька вийшла за сприяння голови Закарпатської ОДА Анатолія Полоскова у межах обласної програми підтримки творів місцевих авторів, популяризації закарпатської книги та сприяння книгорозповсюдженню.

Новини Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів