Поліцеські Ужгорода швидко розшукали зловмисника, який пограбував малолітніх дітей

Поліцеські Ужгорода швидко розшукали зловмисника, який пограбував малолітніх дітей
Співробітники Ужгородського районного управління поліції оперативно розшукали зловмисника, який запропонував дітям у дворі гру, а доки вони виконували його завдання, – викрав велосипед та мобільний телефон. Поліцейські вже повідомили фігуранту про підозру, а діткам повернули їхні речі.

 

У вівторок, 27 липня, до поліції Ужгорода звернулися батьки постраждалих у «Новому районі» Ужгорода дітей. Вони розповіли прибулим на місце події правоохоронцям, що троє дітей гралися у дворі загального користування, коли до них підійшов невідомий чоловік. Зловмисник розговорився з дівчатками та запропонував їм гру, за перемогу в організованих ним змаганнях, пообіцяв гроші. Коли діти кинулися виконувати його настанови, чоловік забрав їх телефон та велосипед й утік.

Камери відеоспостереження в тому районі зафіксували зловмисника, і двоє постраждалих 11-річних дівчаток впізнали чоловіка на цих зображеннях.

Оскільки 41-річний підозрюваний мав вже не одну судимість за майнові злочин – поліцейські вже орієнтувалися до його шукати. В результаті за лічені години крадія спіймали та вилучила у нього крадене у дітей майно.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України, тобто грабіж, вчинений повторно. Фігуранту вже повідомлено про підозру. За скоєне йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів