Відбулося засідання робочої групи в Ужгородській міськраді. Що погодили?

Відбулося засідання робочої групи в Ужгородській міськраді. Що погодили?
Введення в експлуатацію однієї будівлі, на яку надійшли документи в Центр надання адміністративних послуг, сьогодні на засіданні робочої групи в Ужгородській міській раді погодили, питання іншої відклали на додаткове вивчення.

 

Документи на підтвердження виконання вимог усіх експлуатуючих організацій, контролюючих органів надійшли щодо будівництва торгово-житлового комплексу на вулиці Капушанській, 150. Начальниця управління державного архітектурно-будівельного контролю міськради Ужгорода Олександра Зотова поінформувала, що там також провели детальну десятиденну перевірку відповідності збудованого об’єкту затвердженій проєктній документації, недоліків не виявили. Відтак члени робочої групи одностайно проголосували за надання погодження на введення в експлуатацію.

Щодо реконструкції індивідуального житлового будинку під офісно-житлову будівлю на вулиці Возз’єднання, 53, то погодження відклали, оскільки не було документів, що виконано всі протипожежні вимоги, а також там не встановлено камери відеоспостереження.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів