На Закарпатті посилено борються з корупцією

в Ужгороді на прес-конференції голова ДПА в Закарпатській області Т.Шаповалова та начальник регіонального відділу боротьби з корупцією в ОДПС А.Кацай поінформували журналістів про заходи щодо подолання проявів корупції у органах державної податкової служби в регіоні.

 

Як зазначила Т.Шаповалова, заходи здійснювані ДПА України із модернізації органів державної податкової служби, вимагають прозорості у стосунках з платниками податків.
З цією метою, майже всі перевірки стали плановими, про які своєчасно повідомляються підприємці, інші платники податків. При кожній ДПІ діє громадська бізнес-рада, члени якої систематично інформують керівників податкової служби про відносини між податківцями та платниками податків. А.Кацай навів конкретні приклади проведених впродовж 2005 року організаційних та практичних заходів, спрямованих на протидію корупції, усунення причин та умов, що її породжують.
Зокрема протягом 2005 року працівниками підрозділу боротьби з корупцією в органах державної податкової служби ДПА, спільно з працівниками інших правоохоронних органів, проведено 92 службові перевірки стосовно дій 168 працівників ОДПС. За результатами цих перевірок прокуратурою Закарпатської області порушено 9 кримінальних справ за фактами корупційних діянь працівниками податкової служби.

 

10 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів