Гральні апарати - основний вид прибутку у Волівці

Однак їхні власники чомусь забувають платити податки

 

Очевидно Волівець прагне перетворитися у закарпатський Лас Вегас. Тут уже важко знайти заклад громадського харчування, у якому би не було влаштовано апарату, що випробовує відвідувачів на фортуну. В цьому би не було нічого поганого, якби власники цих закладів не вдавалися до прямого порушення податкового законодавства. Встановлюючи гральні апарати, вони “забувають” виконати одну з конституційних заповідей - сплатити податок. Вірніше, придбати торговий патент.

Проведений минулого тижня працівниками Ужгородського міжрайонного відділу податкової міліції ДПІ у м. Ужгороді рейд по закладах громадського харчування селища Воловець в рамках операції "Контрабанді – Стоп" виявив 4 гральні апарати іноземного виробництва, які використовувавалися без відповідного дозволу (патенту) на право здійснення діяльності у сфері грального бізнесу, зокрема у кафе “Едельвейс, торгово-виробничому підприємстві “Волівчик” та кафе-магазині “Іринка”. Більше того, документи, що засвідчують власника або походження гральних апаратів, також були відсутні.

Як наслідок, до вирішення питання згідно чинного законодавства, гральні апарати довелося вилучити і передати на відповідальне зберігання. Але їх власників неодмінно чекає адміністративна відповідальність, повідомили зуправління податкової міліції.

 

09 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2006-03-09 / 21:17:00

    А чи сплачує податки Іван Ванжурак який монопольно займається цим бізнесом в Ужгороді.