Ужгородцям - про можливості для міста у співпраці з всеукраїнським проєктом «VIRTUALUKRAINE TRAVEL»

Ужгородцям - про можливості для міста у співпраці з всеукраїнським проєктом «VIRTUALUKRAINE TRAVEL»
Усі можливості презентував сьогодні у міськраді представник у західному регіоні Олександр Радиш.

 

У зустрічі взяли участь заступник Ужгородського міського голови Василь Пинзеник, начальник управління економічного розвитку міста Павло Логвінов, працівники цього управління Василь Цап та Анастасія Фартушок, директорка «Агенції розвитку Ужгорода» Маріанна Собран, голова Асоціації екскурсоводів міста Юрій Хазітарханов. Олександр Радиш розповів про проєкт «VIRTUALUKRAINE TRAVEL», який реалізується за підтримки Державного агентства розвитку туризму України, віртуальні презентації родзинок України, виконання замовлень для Верховної Ради України, Кабміну, навів приклади співпраці з окремими містами, територіальними громадами.

На зображенні може бути: 2 людини та у приміщенні

Зокрема, пропонують програмне забезпечення і кваліфіковану детальну фотозйомку, відеоблоки, віртуальні тури через Google Maps, 3D-панорами, із підключенням різних мов, можливістю дізнатися про кожну з пам’яток, аудіогідами тощо. Є і функціонал для створення екскурсій музеями, до деталей можна роздивитися інтер’єр будівель, скажімо, в храмах.

До проєкту може підключатися і місцевий бізнес, у тому числі для співфінансування, доповнюючи тури міст, наприклад, відеоблоками зі своїх готелів, закладів тощо. Робили також оцифрування туристичних стежок, до прикладу, із «VIRTUALUKRAINE TRAVEL» є можливість, не встаючи з дивана, піднятися на Говерлу. Окремі рішення компанія пропонує також для представлення у різних соціальних мережах.

На зображенні може бути: 3 людини та люди сидять

Олександр Радиш навів переваги, важливі для місцевих громад. За його словами, якісні оцифровані матеріали цікаві не лише для потенційних туристів, а й для інвесторів, які, скажімо, плануючи виробництво, цікавляться, чи є в місті великі сучасні стадіони, щоб багато співробітників могли займатися спортом, інша соціальна інфраструктура.

Домовилися, що працівники міськради детально вивчать пропозицію і розглянуть можливість запровадження продуктів «VIRTUALUKRAINE TRAVEL».

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів