Майже 13 тисяч ужгородців вже отримали щеплення проти COVID-19

Майже 13 тисяч ужгородців вже отримали щеплення проти COVID-19
Майже 13 тисяч ужгородців на сьогодні, 29 червня, вже отримали щеплення проти COVID-19. Зокрема, AstraZeneca провакциновано 5 200 осіб, Pfizer – 4 704 особи, CoronaVac – 3 045 ужгородців. Тих, хто отримав уже обидві дози вакцини – 3 280. Про це повідомив міський голова Богдан Андріїв на своїй сторінці у Фейсбуці.

 

«Щеплення проти коронавірусу – єдина можливість захистити себе і близьких від важкого перебігу хвороби. Кожен, хто вакцинується, робить свій внесок у загальний, колективний імунітет, без якого неможливе відновлення нормального суспільного життя, звичне для всіх до пандемії спілкування, пересування.

За понад рік людство переконалося, що «само не перейде», а чекати «а може, пронесе» – означає страждання, смерті, важкі наслідки хвороби – інфаркти, інсульти, ураження легень – і дуже тривале відновлення. Це – переповнені лікарні, які не приймають з іншими хворобами, відкладені «на колись потім» справи, зустрічі, подорожі, враження, це неможливість працювати, отримувати дохід, просто повноцінно жити.

Зробити щеплення просто: зареєструватися через електронну систему «Дія» або ж звернутися до свого сімейного лікаря», зазначив міський голова.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів