В Ужгороді у виконанні симфонічного оркестру лунатимуть Чайковський та Равель

В Ужгороді у виконанні симфонічного оркестру лунатимуть Чайковський та Равель
18 червня 2021 року о 18:30 симфонічний оркестр філармонії запрошує всіх на музику класиків XX століття.

 

Обидва композитори – справжні музичні генії, які залишили по собі чудові композиції, що звучать у різних концертних програмах. 

Скрипковий концерт П. І. Чайковського вважають одним із найскладніших зразків цього жанру, тому для більшості скрипалів мати у репертуарі такий твір є надзвичайно престижним. «Болеро» Равеля  − музика, яка підкорила світові сцени, вона відома і популярна.  

Отож, музична подія як завжди подарує меломанам море експресії та феєрії звуків і ритмів.

За диригентським пультом – заслужена артистка України Вікторія СВАЛЯВЧИК-ЦАНЬКО.

Ведуча – музикознавець Наталія ПІЦУР. 

Музичний вечір відбудеться з дотриманням карантинних вимог. Кількість місць обмежена.

Квитки продаються в касі філармонії та на CONCERT.UA

Коротко про соліста:

Габор КОВАЧ – артист симфонічного оркестру Закарпатської обласної філармонії, молодий, талановитий музикант-віртуоз, професіонал своєї справи.  Сцена – це його життя. За роки навчання він брав участь у багатьох святкових концертних заходах, демонструючи високий професійний рівень виконання. Це, справді,  почесно  презентувати таку складну та цікаву концертну програму на сцені філармонії. 

Габор з відзнакою закінчив Ужгородський музичний фаховий коледж ім. Д. Є. Задора,  клас викладача Наталії Андріївни Шіпош.  На даний час навчається на II курсі Львівської національної музичної академії імені М. В. Лисенка, клас  професора Юрія Анатолійовича Соколовського. Музикант є лауреатом багатьох конкурсів і фестивалів, серед них: лауреат першої премії всеукраїнського конкурсу «Bellissimo-2018» (м. Київ); лауреат першої премії конкурсу «Віртуози» імені Б. Бартока (м. Ужгород); брав участь у гала концерті цього ж конкурсу в м. Будапешт (Угорщина) в Палаці мистецтв; лауреат міжнародного конкурсу-фестивалю скрипкового мистецтва (м. Тороксентмікловш, Угорщина) та інших. Брав участь у майстер класах видатних виконавців Угорщини  −  Кріштофа Бораті і Оттіли Окрош.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

14 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів