Створення особистого кабінету сайту: чому це важливо

Створення особистого кабінету сайту: чому це важливо

 

Сучасні люди чимало часу проводять у Всесвітній павутині – і не тільки для того, щоб поспілкуватися в соціальних мережах чи почитати новини. Інтернет – це потужна торгова локація, де щодня оформлюють тисячі покупок найрізноманітніших товарів та послуг.

Якщо ви, приміром, є власником вже діючого інтернет-магазину чи тільки плануєте запустити власний проєкт, створення особистого кабінету під ключ – одне з тих важливих завдань, котрими не слід нехтувати:

  • По-перше, це дозволить збирати дані користувачів (клієнтів);
  • По-друге, є одним із дієвих каналів комунікації як з клієнтами, так і з бізнес-партнерами;
  • По-третє, дасть змогу створювати нові та оптимізувати діючі маркетингові кампанії;
  • По-четверте, стане одним із інструментів підвищення залученості та лояльності аудиторії до вашого бізнесу;
  • По-п’яте, матимете єдину екосистему, де, як кажуть, під рукою є всі необхідні інструменти та опції.

Тобто маючи особистий кабінет, ви та ваші співробітники матимуть можливість керувати всіма процесами та ресурсами на веб-сайті, контролювати, аналізувати та удосконалювати їх.  Саме тому дуже важливо, щоб персональний кабінет мав інтуїтивно зрозумілу архітектуру, котру навіть новачок міг би опанувати за максимально короткий відтинок часу.

Для кого особистий кабінет є мастхевом

Окрім онлайн-магазинів, розробка персонального кабінету знадобиться різноманітним веб-порталам (для реєстрації, публікування власного контенту тощо), корпоративним сайтам (працівники матимуть змогу комунікувати між собою, отримувати завдання та звітувати про їх виконання  і т. д.), B2B-бізнесу (для максимально ефективної роботи з бізнес-партнерами, постачальниками, торговими представниками і т.п.) тощо.

Таким чином, якщо ви є власником одного з названих проєктів, і хочете, щоб його робота була ефективною, рентабельною і раціональною, розробка особистого кабінету – це не чергова примха, а потрібна річ, котра відкриває широкі перспективи для розвитку і процвітання власної справи.

Де замовити розробку персонального кабінету

Найперше звернемо вашу увагу на те, що розробку особистого кабінету слід довіряти виключно професіоналам – це гарантія оперативного та якісного виконання завдання. Це важливо! Одним з провідних представників вітчизняної діджитал-ніші є компанія SEOTM, котра за 13 років свого існування успішно виконала понад 800 найрізноманітніших проектів, у тому числі, що стосуються розробки особистих кабінетів під ключ.

У своїй діяльності SEOTM керується високими принципами відповідальності, професійності та інноваційності. Беручи в роботу той чи інший проєкт, програмісти компанії до найменших дрібниць продумують кожен етап, акцентуючи значну увагу на кожному пункті - будь це розробка технічного завдання чи створення архітектури і дизайну. Більше того, фахівці використовують передові технології розробки персональних кабінетів, котрі затим можна інтегрувати з більшістю популярних систем – LiqPay, Amazon, 1C тощо.

 

01 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів