Як реалізовують в Ужгороді грантовий проєкт в межах співпраці з Сату-Маре?

Як реалізовують в Ужгороді грантовий проєкт в межах співпраці з Сату-Маре?
Як реалізовують в Ужгороді грантовий проєкт «Забезпечення громадської безпеки шляхом співпраці правоохоронних органів та використання передових систем відеоспостереження в Ужгороді та Сату-Маре», обговорили сьогодні на зустрічі в міській раді.

 

Заступник міського голови Ужгорода Василь Пинзеник і працівники управління міжнародного співробітництва та інновацій міськради зустрілися з румунськими колегами. Зокрема, представники Регіонального офісу з питань транскордонного співробітництва у м. Сучава Раду Гужуй, Петрута Георгіу та Богдан Танаса цікавилися, на якому етапі зараз впровадження системи новітніх технологій моніторингу, закупівля та встановлення сучасних камер, високопродуктивних серверів, програмного забезпечення з можливістю розпізнавання облич, автомобільних номерів тощо.

Заступник міського голови Василь Пинзеник подякував румунським колегам за співпрацю та допомогу в реалізації в Ужгороді цього проєкту, адже він важливий і для профілактики злочинності, і загалом для безпеки ужгородців.

Нагадаємо, для Ужгорода в рамках проєкту закупили 4 монітори та 2 персональні комп'ютери для моніторингового центру, 20 камер на розпізнавання облич, сервер з можливістю розпізнавання та порівняння облич. Загальний бюджет проєкту – 109 874 євро, зокрема для Ужгорода – 60 650 євро, 10% склало співфінансування з міського бюджету Ужгорода.

 

25 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів