«Термінал» KRUBETON - надійний бетон, залізобетонні вироби й цемент в Ужгороді та Закарпатті

«Термінал» KRUBETON - надійний бетон, залізобетонні вироби й цемент в Ужгороді та Закарпатті

 

Будівництво будь-яких об’єктів передбачає використання будівельних матеріалів, від якості яких залежить процес зведення, а також безпека подальшого користування. Саме тому купувати плити перекриття, бетон та цемент варто у перевіреного виробника, яким є ПрАТ «Івано-Франківськцемент».

Завод виготовляє добротну продукцію, про що свідчить великий попит та позитивні відгуки користувачів. А для зручності мешканців Закарпаття компанія відкрила дочірнє підприємство «Термінал» KRUBETON, яке пропонує повний асортимент:

  • усіх марок бетону та цементу;
  • сейсмостійких залізобетонних конструкцій;

Окрім цього, тепер можна замовити бетононасоси в Ужгороді, що використовуються безпосередньо для заливки бетону у важкодоступних місцях та на висоті.

Технології «Терміналу» й обладнання

Дочірня компанія використовує європейське устаткування та власні виробничі потужності, здатні забезпечити будівельними матеріалами весь територіальний ринок. На базі підприємства працює німецький стаціонарний завод ELBA серії EBCD 105 C, оснащений одновальним змішувачем примусової дії.

Автоматизована система управління надає можливість отримати високоякісний матеріал без фізичного втручання. В результаті виключені помилки щодо невірних пропорцій чи неретельного змішування. Навіть більше, комп’ютерне управління гарантує своєчасне пересилання даних про якість суміші на центральний диспетчерський пункт. А система обліку та коригування вологості піску забезпечує належну консистенцію бетону.

  • Продуктивність роботи заводу складає 105 м3 на годину, що є достатнім показником для забезпечення місцевого будівельного ринку.
  • Комплектація змішувачем EMS об’ємом 2000 л й дозаторами хімічних сполучень, цементу та води гарантує точність вивірених пропорцій.

60a674ee017a7.jpg

«Термінал» KRUBETON вирішує найскладніші задачі

Ще однією особливістю філії є можливість замовити бетононасоси для подачі бетону у місця зі складним доступом. Обладнання застосовується для заливки суміші на висоту, що майже неможливо зробити власноруч - подача відбувається швидко й точно. Іншими словами, заливка бетону здійснюється безпосередньо з міксера, значно спрощуючи процес замішування, транспортування та подачі.

Дочірня компанія «Термінал» KRUBETON створена з дотриманням усіх цінностей головного підприємства, завжди пропонуючи вам високоякісні будівельні матеріали.

 

21 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів