Наводять порядок: за які порушення благоустрою штрафували ужгородців

Наводять порядок: за які порушення благоустрою штрафували ужгородців
27 протоколів про правопорушення розглянули сьогодні в Ужгородській міській раді на засіданні адміністративної комісії під головуванням заступника міського голови Ужгорода Івана Шимона.

 

Зокрема, 7 протоколів стосувалися порушень правил благоустрою – викидання сміття поза контейнерний майданчик, розкидання сміття на тротуарі, за те, що не уклали угоди на вивезення сміття. Приватні особи сплатять штрафи 340, 680 та 1360 грн, а підприємці – 850 і 1700 грн.

За продаж цигарок та слабоалкогольних напоїв неповнолітнім двоє продавців сплатять штраф 1700 грн, ще один протокол закрили за строками давності.

Виконроб одного із підприємств сплатить 850 грн за те, що допустив виїзд із будмайданчика автотранспорту з брудними колесами та, відповідно, забруднення дорожнього покриття вулиць. За розлитий на вулиці бетон із вантажівки водій сплатить максимальний за таке правопорушення штраф – 1700 грн, оскільки навіть не прийшов на засідання комісії. Ще один водій за пошкодження зеленої зони заплатить 340 грн.  

Ужгородців оштрафували також за вивіски без оформлення відповідних документів, встановлення незаконних рекламних конструкцій – штендерів. 850 гривень доведеться заплатити ужгородському підприємству за те, що не відновили асфальтне покриття після земляних робіт.

Розгляд одного з протоколів про адміністративне правопорушення на прохання людини, на яку його склали, відклали, ще в двох випадках винесли попередження.

Ще 9 ужгородців, які не з’явилися на засідання, отримають за свої правопорушення максимальні розміри штрафів.

Ужгородська міська рада

 

28 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів