З дотриманням карантину: в Ужгороді планують туристичний сезон

З дотриманням карантину: в Ужгороді планують туристичний сезон
Для залучення туристів в Ужгород, міська рада готує організувати розважальні заходи. Про це сьогодні розповів начальник управління економічного розвитку міста Павло Логвінов.

 

За його словами, торік бюджет міста недоотримав доходу з туристичного збору. В Управлінні туризму та курортів Закарпатської ОДА зазначили, що збір за 2020 в Ужгороді складав майже 644 тисячі гривень, тоді як у 2019 – 843 тисячі.

За словами Павла Логвінова, через карантин, минулого року скасували проведення фестивалів, не працювали готелі, хостели, кафе та ресторани, тому кількість туристів була невеликою. Зараз міська рада готує розважальні заходи, всі вони відбуватимуться з дотриманням карантину.

"Планується проведення поблизу історико-культурного комплексу "Совине гніздо" організація дозвілля: можливість скуштувати традиційні страви, напої, — розповів Павло Логвінов. — Такий же захід проведуть і Боздоському парку. Ми традиційно у дні квітіння сакур проводимо безкоштовні екскурсії для всіх бажаючих, які будуть 23-25 квітня поблизу "Совиного гнізда". Орієнтовно це буде старт о 12 годині в суботу. Туристи нашого міста зможуть почути про переваги нашого міста та цікаві родзинки".

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів