Заходи щодо пом'якшення негативних наслідків змін клімату для транскордонного регіону обговорять на онлайн-конференції 14 квітня 2021 року

Заходи щодо пом'якшення негативних наслідків змін клімату для транскордонного регіону обговорять на онлайн-конференції 14 квітня 2021 року
У Закарпатській області розпочинається впровадження проєкту ,,Стратегія адаптації до змін клімату та заходи щодо пом'якшення їх негативних наслідків для транскордонного регіону Словаччини та України” (CLIMADAM) (далі – Проєкт), GGC01008, що фінансується в рамках Програми фінансового механізму EEA – GGC – Транскордонне співробітництво/ Належне врядування. Підзвітні установи. Прозорість.

 

Партнерами Проєкту із Словацької Республіки є Кошицький самоврядний край та Агенція підтримки регіонального розвитку Кошице, з України – Закарпатська облдержадміністрація, управління містобудування і архітектури облдержадміністрації, Інститут розвитку Карпатського регіону.

У середу, 14 квітня 2021 року, відбудеться міжнародна стартова онлайн-конференція Проєкту, організаторами якої є партнери із Словацької Республіки.

Під час конференції розглядатимуться питання викликів, які сьогодні стоять перед суспільством у зв’язку з зміною клімату та пошук можливих рішень на національному, регіональному та місцевому рівнях з метою адаптації до таких змін. Також окрему увагу буде приділено питанням розроблення транспортної моделі та плану сталої міської мобільності для міст України.

Початок о 09:00.

З порядком денним заходу можна ознайомитися за посиланням: http://www.arr.sk/userfiles/file/CLIMADAM/CLIMADAM_konferencia_program_ua.pdf

Конференція буде проходити у формі прямої трансляції за цим посиланням.

Під час проведення заходу 11.30-12.00 год. відбудеться пресконференція з вказаного питання, де після коротких виступів про співпрацю у боротьбі зі зміною клімату представники ЗМІ зможуть задавати питання. Пресконференція відбудеться дистанційно.

 

10 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів