"Діназ" - "Ужгород": напередодні битви лідерів

"Діназ" - "Ужгород": напередодні битви лідерів
У центральному поєдинку 15-го туру групи А Другої ліги “Ужгород” на виїзді гратиме проти “Діназа”. Команди йдуть у лідерах турнірної таблиці, мають однакову кількість очок, тож важливість результату протистояння важко переоцінити.

 

Готовність команд

“Ужгородці” перебувають у чудовому настрої напередодні поєдинку. Закарпатська команда у другому колі здобула три перемоги (не вистояли “Волинь-2”, “Оболонь-2” та один з конкурентів “Епіцентр”). Загалом же “Ужгород” у чемпіонаті здобув 5 поспіль звитяг і очолює турнірну таблицю. Для закарпатського колективу це буде перший у році виїзний поєдинок. Команда подолала важку відстань у 822 кілометри, аби взяти залікові бали.

У хорошій формі наразі лідери команди: Віктор Ряшко потрапив до збірної попереднього туру (він зробив дубль у матчі проти “Оболоні-2”), Адріан Пуканич відзначився у чемпіонаті 7 разів та віддав 7 асистів, Юрій Чонка забиває другий матч поспіль, а Олег Допілка з партнерами цементує оборону. Натомість “Діназ” у другому колі також очків ще не втрачав. Підопічні Володимира Бондаренка перемогли “Чайку” та “Буковину”. У команди з Київщини також переможна серія складається з 5-ти матчів. Нагадаємо, що саме “Діназ” йшов на зимову паузу у ролі лідера.

“Ужгородцям” варто буде ретельно опікати нападника Ігоря Кірієнка, який у двох поєдинках другого кола змагань відзначився тричі.

До старту весняної частини змагань “Діназ” готувався на зборах у Туреччині. Там команда провела кілька спаринг-матчів, зокрема проти запорізького “Металурга”, харківського “Метала” та “Альянса”. “Діназ” взимку підписав кількох новачків: приєдналися до команди Антон Котовий, Сергій Старенький, Євген Белич, В’ячеслав Шевченко та Іван Трубочкін. Натомість покинув колектив найкращий бомбардир чемпіонату — Євген Чепурненко, який 9 разів відзначився у першому колі, перейшов у чернігівську “Десну” і тепер виступатиме у Прем’єр-лізі.

Суперник

ФК “Діназ” заснований у 1999-му році. Команда кілька разів перемагала на аматорському регіональному рівні, у 2019-му році дебютувала у Другій лізі. Тож для “Діназа”, зрештою, як і для “Ужгорода”, цей сезон другий на професіональному рівні.Між собою суперники зустрічалися тричі: у сезоні 2019-2020 “ужгородці” вдома поступилися з рахунком 2:4, а на виїзді програли 3:2. У цьогорічному розіграші змагань підопічні Володимира Васютика здобули перемогу у рідних стінах з рахунком 2:1. Дубль у тому матчі оформив капітан Адріан Пуканич.

Матч

Поєдинок 15-го туру Другої ліги відбудеться у селі Демидів у суботу, 3 квітня. Обслуговуватиме матч бригада арбіртів на чолі з Олександром Афанасьєвим з Харкова. Йому асистуватимуть Андрій Бахметьєв та Ярослав Поважний (обоє з Харкова). Делегат поєдинку — Едуард Валенко з Львова. Через карантинні обмеження у зв’язку з “червоною” зоною у Київській області матч “Діназ” — “Ужгород” відбудеться без вболівальників на трибунах. Початок поєдинку о 14:00.

ФК "Ужгород"

 

03 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів