За одержання 2000 доларів США неправомірної вигоди судитимуть працівника «Укрзалізниці» в Закарпатті

За одержання 2000 доларів США неправомірної вигоди судитимуть працівника «Укрзалізниці» в Закарпатті
Закарпатською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно працівника ВСП «Локомотивне депо Мукачево» регіональної філії ПАТ «Укрзалізниця» за фактом одержання ним неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 354 КК України).

 

За даними слідства, громадянин обіцяв сприяти офіційному працевлаштуванню особи у вказаному підрозділі підприємства та в подальшому не створювати йому будь-які перешкоди у роботі. Сума неправомірної вигоди, яку обвинувачений просив за таку «послугу», склала 2000 тисячі доларів США.

Під час одержання другої частини коштів – 1000 доларів США – закарпатця викрили прокурори спільно зі слідчими Слідчого управління Головного управління Нацполіції в Закарпатській області за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в області.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів