Пшеничний: "Третій тиждень поспіль маємо на Закарпатті максимальну кількість летальних випадків від COVID-19 - померли 100 осіб"

Пшеничний: "Третій тиждень поспіль маємо на Закарпатті максимальну кількість летальних випадків від COVID-19 - померли 100 осіб"
Брифінг щодо дотримання вимог протоколів лікування COVID-19 на території Закарпатської області триває в Закарпатській ОДА.

 

Анатолій Пшеничний – директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації - розповів на брифінгу про те, "...що за минулий тиждень за кількістю тестувань (і заздалегідь відповідаючи на питання, чи вже є результати від запровадження червоної зони), спостерігаємо певне зниження кількості, але ми тому не радіємо, бо загальної стабілізації ситуації ще нема".

Керівник департаменту вкотре звернувся до закарпатців з проханням берегтися, дотримуватися карантинних заходів і не панікувати.

По смертності ситуація ніяк не покращилася: третій тиждень підряд маємо максимальну кількість летальних випадків, за минулий тиждень 100 краян померли від ковід, це пожинаємо плоди попередніх тижнів, зазначив Пшеничний.

Великий відсоток - 60-70 пацієнтів - потребують кисневої підтримки.

"Вагому роль грає морально-психологічний стан, люди починають панікувати. До 10 % пацієнтів могли б знаходитися на амбулаторному лікуванні", - наголосив Пшеничний.

 Він також уточнив, що тільки за 7-10 днів на Закарпатті можна очікувати позитивний ефект від запровадження карантину, але в разі, якщо й надалі дотримуватимуться громадяни всіх карантинних заходів.

Більше - в наступних публікаціях:

 Фахівці звернулися до закарпатців з проханням не приймати безконтрольно при COVID-19 антибіотики

Усього 1254 закарпатці вакциновані станом на ранок 15 березня

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів