В Ужгороді безкоштовний проїзд школярів забезпечуватиметься у дні навчання

В Ужгороді безкоштовний проїзд школярів забезпечуватиметься у дні навчання
Сьогодні на засіданні виконкому Ужгородської міськради внесли зміни до рішення «Про безкоштовне перевезення учнів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Ужгород» (від 28.10.2020 № 386), – доповнили словами «за винятком вихідних, святкових днів та у період канікул».

 

Рішення діятиме із 1 березня 2021 року. Безкоштовний проїзд учнів 1-11 класів забезпечуватиметься і надалі у дні навчання.

Довідково: Статтею 5 Закону України “Про охорону дитинства” встановлено, що органи місцевого самоврядування можуть забезпечувати пільговий проїзд учнів до місця навчання і додому у порядку та розмірах, визначених органами місцевого самоврядування, та передбачати на це відповідні видатки з місцевих бюджетів.

Оскільки завершується термін договору з підприємством, яке виконує функції з організації та управлінням руху автобусів на міських маршрутах з використанням системи GPS-моніторингу, сьогодні на засіданні виконкому Ужгородської міськради затвердили умови проведення конкурсу на визначення, хто надаватиме такі послуги надалі, затвердили склад конкурсного комітету і підтримали рішення оголосити такий конкурс не менш ніж за 15 календарних днів.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів