Депутати підтримали Програму економічного і соціального розвитку Ужгорода на 2021 рік

Депутати підтримали Програму економічного і соціального розвитку Ужгорода на 2021 рік
Сьогодні на сесії Ужгородської міської ради депутати підтримали Програму економічного і соціального розвитку м. Ужгород на 2021 рік.

 

В одному з додатків – показники будівництва, реконструкції та капітального ремонту соціально-культурних та комунальних об'єктів на 2021 рік, в іншому – перелік цільових міських програм, які передбачається реалізовувати в наступному році.

Затвердили депутати і бюджет Ужгородської міської територіальної громади на 2021 рік. Ще одним рішенням затвердили прогноз бюджету Ужгородської міської територіальної громади на 2022-2023 роки.

Зміни внесли на сесії і до Програми економічного і соціального розвитку м. Ужгорода на 2020 рік. Зокрема, майже щодо десятка об'єктів схвалили перерозподіл фінансування, додано кошти на виготовлення проєктно-кошторисної документації на будівництво нового дитячого садка на 250 місць на вулиці Загорській. Також підтримали зміни і до бюджету Ужгорода на 2020 рік, вони пов'язані насамперед із необхідністю виділення додаткового фінансування на протидію коронавірусній інфекції, підтримку медичних закладів, коригування щодо фінансування об'єктів інфраструктури, освіти, соціальний захист тощо.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграм

 

22 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів