Ковпаки на колеса вантажівки: помітний тюнинг та стильний вигляд

Ковпаки на колеса вантажівки: помітний тюнинг та стильний вигляд
Всі водії час від часу думають про тюнинг. Шукають аксесуари, які поліпшили б зовнішній вигляд вантажівки. Якщо ви хочете кардинально змінити зовнішній вигляд своєї машини, вам знадобляться хромовані аксесуари. За останні кілька років попит на хромовані диски та ковпаки значно виріс. Блискучі деталі відразу впадають в очі. Колеса вашої вантажівки помітять усі.

 

Хромовані ковпаки бувають різних типів. А ще є поліровані. Або з чорного металу. При бажанні, ви можете надати своїй машині унікальний та дуже яскравий зовнішній вигляд. Навіть при порівняно невеликому бюджеті.

Полірування ковпаків

Робляться зазвичай зі сплавів алюмінію. Можна купити нові ковпаки або віддати в обробку свої старі. Тільки потрібно знайти хорошого майстра.

Поліровані ковпаки останнім часом стали дуже популярними як в інтернет-магазинах, так і у звичайних. Ви зустрінете безліч власників вантажівок, які говорять про них. Вони добре відбивають світло та дуже довго виглядають, як новенькі.

Деякого ефекту можна домогтися самостійно. Якщо у вас є час, натхнення та шліфувальна машина. Тоді вам слід зняти з вантажівки ковпаки та відполірувати, промити, знову відполірувати та покрити воском. Щоб нанести захисний шар, що збереже блискучу поверхню.

Встановлення хромованих ковпаків

Як згадувалося раніше, хром - одна з кращих речей, яку ви можете надати своїй вантажівці. Він надає колісній базі приголомшливий вигляд. Майже всі дорогі диски хромовані. Це приверне увагу кожного, хто проходить повз.

Якщо ви хочете отримати дзеркальний ефект на колесах вашої вантажівки, ви повинні вибрати хром. Єдина проблема з цим металом у тому, що він не підходить для регіонів з льодом та снігом. Ті хімічні речовини, які висипають взимку на дорогу, як і сіль, мають погано вплив на хром. Вони можуть вступити в реакцію з декоративним покриттям та відшарувати верхній шар.

Кращий спосіб зберегти зовнішній вигляд хромованих дисків - це регулярно наносити на них віск. А в більш теплих умовах водії повинні бути обережні з гальмівним пилом. Фахівці вважають, що гальмівна пил - найлютіший ворог, здатний викликати корозію. Він знищить ваш хром за кілька днів. Щоб зменшити вплив гальмівного пилу на хромовані колеса, необхідно часто мити диски. Це зведе корозію до мінімуму.

Чорні ковпаки

Розмова про кастомізовані аксесуари для вашої вантажівки буде неповною без чорних колісних ковпаків. Вони вже стають популярними. Тим, хто не хоче слідувати моді та вибирати хром, підійдуть чорні диски.

Чорні оправи не блискучі або яскраві. Замість цього чорні диски мають стильний та міцний вигляд. Ви хочете показати себе крутим хлопцем? Якщо так, то вам допоможуть чорні диски. Майже всі стандартні комплекти зроблені з чорних металів. Виробники індивідуалізують чорний ободок хромуванням, матовим блиском, матовим чорним покриттям або тефлоновим покриттям. На даний момент великий попит на глянцеві чорні та сатинові диски. Вони виглядають круто і цікаво.

Джерело - https://www.trucker-boss.com/

 

07 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів