Навіть у каналізації: В Румунію із Закарпаття щодня потрапляють цигарки (ФОТО)

Навіть у каналізації: В Румунію із Закарпаття щодня потрапляють цигарки (ФОТО)
14 листопада румунські прикордонники виявили приблизно за 400 метрів від лінії кордону та села Валя Вішеулуй (Вишівська Долина) кілька великих пакунків з сигаретами.

 

Найцікавіше, що приховані вони були у каналізаційній трубі під мостом. Всього було конфісковано 27 750 пачок сигарет з акцизними марками Республіки Молдова та Білорусі на суму приблизно 325 000 лей, проводяться подальше розслідування, з метою виявлення причетних осіб. 15 листопада правоохоронці у районі села Біксад помітили як двоє людей (чоловік та жінка) завантажували пакунки, загорнуті у чорну плівку, з притулку для тварин у свій фургон. На той момент, коли їх спіймали прикордонники, вони вже завантажили в машину 25 пакунків, а інші одинадцять ще знаходились у притулку.

Двох людей - жінку у віці 52 років із округу Сату-Маре та чоловіка у віці 29 років із міста Марамуреш - а також машину разом із 36 пакунками, знайденими на місці, доставили в штаб поліції. Було конфісковано 23 100 пачок сигарет, які мали акцизи магазину безмитної торгівлі. Українську владу повідомили про прикордонний інцидент, що стався біля кордону із Закарпаттям (Тячівський район).

Mukachevo.net

 

17 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів