На Ужгородщині проходить форум ідей та рішень для розвитку області

На Ужгородщині проходить форум ідей та рішень для розвитку області
Форум ідей та рішень для розвитку області "Re: Open Zakarpattia" розпочався на Ужгородщині. Захід триватиме протягом двох днів — 7-8 листопада.

 

На Закарпатті розпочався форум ідей та рішень для розвитку області

"Наша мета — об’єднати в межах цього форуму місцевих, всеукраїнських та міжнародних експертів. Це нагода поговорити про Закарпаття не лише в контексті окремого регіону, а й України, Центрально-Східної Європи — як про міст з України до Європи через історичні й культурні зв’язки зі Словаччиною, Польщею, Угорщиною, Чехією та Румунією», — розповів організатор форуму, директор Інституту центральноєвропейської стратегії Дмитро Тужанський.

На Закарпатті розпочався форум ідей та рішень для розвитку області

"Суспільне Закарпаття" є інформаційним партнером форуму "Re:Open Zakarpattia". Наживо транслюватиме ключові дискусії форуму на різних платформах. "Найцікавіші дискусії ми покажемо телеглядачам "UA: Закарпаття" та транслюватимемо на Facebook-сторінці", — повідомив продюсер Закарпатської філії Суспільного Євген Тичина. Крім того, за його словами, на локації форуму працюватиме виїзна студія радіо "Тиса FM", спікери "Re:Open Zakarpattia" візьмуть участь у радійних проєктах.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів