Як вибрати матраци з залежними пружинами правильно

Як вибрати матраци з залежними пружинами правильно
Неправильна організація спального місця призводить до погіршення якості сну. Це відгукується ранковими болями в хребті і впливає на життя в цілому. Щоб цього не сталося, потрібно відповідально підійти до покупки, вибравши комфортний матрац, спираючись на власні відчуття і дотримуючись певних критеріїв.

 

Критерії вибору матрацу з залежними пружинами

Матрац із залежним пружинами являє собою основу з 5-виткових металевих пружин, що з’єднані одна з одною, утворюючи основу спального виробу. Купити такі матраци можна за посиланням https://come-for.com/matrasy/zavisimye-pruzhiny/. Вироби від українського виробника «Ком-Фор» допоможуть зберегти здоров’я і уникнути непотрібних проблем з функціями опорно-рухового апарату. Використання сучасних наповнювачів підвищує ступінь комфорту для користувача.

При виборі потрібно враховувати наступні параметри:

  • Жорсткість. Залежить від віку, ваги і особистих переваг. Розрізняють: м’які (підходять людям з невеликою та середньою масою тіла та літнім людям), середньожорсткі (підліткам і людям, які ведуть сидячий спосіб життя), жорсткі і супержорсткі моделі (ідеальні вікової категорії від 16 до 25 років та для людей, що полюбляюсь спати на твердій поверхні).

  • Висота. Доступні варіанти: 16,5 см, 19 см і 20 см;

  • Наповнювачі. Настилочні шари всередині служать не тільки для захисту тіла від зіткнення з пружинами, а й для поліпшення анатомічних якостей. Виробник комбінує їх, домагаючись різних характеристик. Кокос збільшує жорсткість та пружність. М’який пінополіуретан забезпечує спокійний сон. Обов’язкова умова — наявність термовойлочного прошарку, сприяє рівномірному розподілу пружин.

  • Розмір. Виробником передбачено виготовлення виробів нестандартного розміру для будь-яких спальних місць.

Ви можете самостійно вибрати матрац з блоком залежних пружин і придатними наповнювачами або звернутися до фахівців компанії Come-For.

Переваги продукції українського бренду

Матрац з залежними пружинами — вдале поєднання зручності і доступної ціни. Продукція Ком-Фор успішно реалізується в магазинах Києва і по всій Україні. Переваги товару:

  • Блоки виробляються з чеського якісного дроту.

  • Гідний рівень монтажу з поетапним контролем якості виготовлення.

  • Склеювання внутрішніх прошарків технологічним прийомом Hot melt із застосуванням клею, що не містить токсини.

  • Володіння ортопедичним ефектом.

  • Використання в конструкціях сучасних безпечних для людського організму матеріалів, що мають сертифікати.

  • Надається гарантія на весь товар.

Продукція Come-For подарує покупцеві здоровий сон, забезпечить тривалість експлуатації, заощадить сімейний бюджет.

 

 

16 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів