Який вибрати жіночий светр. Поради для жінок

Який вибрати жіночий светр. Поради для жінок
Осінь - час затишку та теплих светрів. Саме в цьому одязі ми відчуваємо себе настільки комфортно, як вдома. Але якщо у себе вдома ми можемо розслабитися по-максимуму, то з виходом на люди та створенням різних образів справи йдуть інакше. Кожна жінка прагне знайти таку модель та фасон светра, щоб він поєднувався з різними речами та підходив за типом фігури.

 

Щоб ознайомитися з переліком товарів в каталозі musthave.ua, зайдіть та виберіть на https://musthave.ua/catalog/svitery які сподобалися жіночі светри за привабливими цінами. Який вибрати светр та на які критерії орієнтуватися, про це поговоримо далі.

Підбираємо светр по фігурі 

Багато жінок помилково вважають, що светр вільного крою є рішенням безлічі проблем. Під ним і справді можна заховати всі вади фігури, але на ділі це так не працює. Щоб річ вам йшла та дійсно підкреслювала ваші переваги, варто підбирати светр за типом фігури. Якими оригінальними властивостями відрізняється кожен типаж та що краще підібрати?

Фігура «груша» 

Саме такий тип фігури, на думку представників сильної статі є найсексуальнішим та жіночним. Тим не менш, він має свої недоліки. Тут дуже важливо скрупульозно підбирати верхню частину вбрання. Ваше завдання - візуально збільшити верх. У цьому вам допоможуть приталені кофтинки дліною до лінії талії. Низ добре прикрасить облягаючий одяг темних відтінків.

«Трикутник» 

Дамам даного типажу – дуже  просто однією неправильною дією перетворитися на пампушку. Якщо ви не хочете псувати свій зовнішній вигляд, уникайте кофтинок, що досягають по довжині найширшої частини тіла. Пам'ятайте, що вироби з декором на стегнах здатні додати вам непотрібних об’ємів. Краще віддавати перевагу речам прямого або напівприталеного крою.

«Прямокутник» 

Така фігура не має чітко вираженої лінії талії. Відповідно, всі старання потрібно направити на те, щоб компенсувати цей недолік. Ви можете піти на хитрість: додати обсягу верхній або нижній частині фігури або акцентувати увагу на талії. Крім того, ви можете приховати вади фігури під об'ємними виробами.

Варіанти образів для фігури «прямокутник»: 

• светр короткої довжини, низ з високою посадкою, що дає натяк на талію;

• короткі сукні та туніки напівприталеного фасону, які максимально відволікають всю увагу від недоліків фігури. Даний образ можна вдало доповнити поясом, який зможе ефектно підкреслити талію;

• светр оверсайз та спідниця кльош - ідеальне поєднання.

Палітра відтінків може бути будь-яка. Завжди виграшно виглядають моделі з принтом, які нагадують м'які вигини талії.

Де можна купити

У цій статті ми дали вам багато корисних порад, враховуючи які ви зможете без проблем підібрати затишний та модний светр для будь-якого випадку життя. Зайдіть та виберіть на musthave.ua  жіночі светри за привабливими цінами.

 

27 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів