В Ужгороді триває капремонт ліфтів багатоповерхівок

В Ужгороді триває капремонт ліфтів багатоповерхівок
Наразі капітальний ремонт ліфта роблять в ужгородській дев’ятиповерхівці на вул. Михайла Грушевського, 62. Замінюють лебідку, канати, натяжний пристрій та купе кабіни, відремонтують шафу управління ліфтом.

 

Роботи проводять відповідно до міської цільової програми, із бюджету Ужгорода профінансували більшу частину ремонту – 125 тисяч гривень, співфінансування мешканців склало 31 тисячу 250 гривень. Крім того, зараз також завершують ремонт ліфта у багатоповерхівці на вул. Адмірала Нахімова, 1.

Заміни чи капітального ремонту потребують більшість ліфтів у багатоповерхівках Ужгорода, зокрема через закінчення терміну експлуатації. На жаль, частими є і крадіжки комплектуючих ліфтів. Для вирішення проблеми з міського бюджету цього року на ремонти ліфтів виділили близько 1 мільйона гривень, повідомив міський голова Богдан Андріїв.

Загалом із початку року уже зробили капітальні ремонти 13 ліфтів у 9 будинках: 2 ліфти на вул.Адама Міцкевича, 5а, 2 ліфти на Минайській, 11, один ліфт на Минайській, 25, один – на вул.Челюскінців, 4, два ліфти на вул.Бориса Тлехаса, 83 та один у будинку №93 на цій же вулиці, один ліфт та вул. В’ячеслава Чорновола, у багатоповерхівці на вул.Тиводара Легоцького, 18 – один ліфт та 2 ліфти у будинку №27 на цій вулиці.

Ужгородська міська рада

 

 

20 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів