Що треба знати студентам перед тим, як оформлювати онлайн кредит?

Що треба знати студентам перед тим, як оформлювати онлайн кредит?
За останні роки кількість звернень в МФО тільки продовжує збільшуватись. Особливо зараз – в період карантину та умовах тяжкої фінансової ситуації. Але що робити студентам: де шукати та як готуватися, аби знайти найоптимальніший варіант та не втратити гроші?

 

Як правило, звернутися в мікрофінансові організації (МФО) можуть  всі повнолітні (найчастіше з 21 року) громадяни України, за винятком тимчасово окупованих територій, які мають паспорт, банківську картку, доступ к інтернету та постійний дохід. Але зазвичай більш детальні вимоги можна знайти на онлайн-платформах по порівнянню та аналізу мікрокредитів, доступних в вашому регіоні.

 

Вам 18 і ви студент. Чи є шанси та де шукати позики?

Забігаючи наперед, відповідаємо: так, шанси є. Перш за все, треба звертатися до тих МФО (список надається нижче), які співпрацюють зі студентами та мають особливі програми лояльності для постійних клієнтів. Таким чином ви зможете збільшити шанси на отримання позитивної відповіді на вашу онлайн заявку та зберегти час на пошуки. Найважливіший пункт – вказати наявність у вас джерела постійного доходу. Це може бути ваша стипендія, а може і фриланс. Показувати документи непотрібно, як і бути офіційно працевлаштованим. Вказуючи джерело доходу, ви допомагаєте МФО правильно оцінити вашу ситуацію і надати вам гроші.

 

Як підготуватися та на що звернути увагу? 

Обравши МФО, вам буде необхідно зареєструватися на сайті та заповнити онлайн анкету аби отримати гроші в кредит. Тож як правильно обрати суму та строк кредитування? Взагалі ми не рекомендуємо просити суму, яка перевищує 2/3 вашого щомісячного доходу. Логіка проста – до суми кредиту додається комісія, відсотки за користування та сплата за пролонгацію (якщо ви не встигаєте вчасно повернути позику назад). При неповерненні позики вчасно, багато МФО залишають за собою право підвищувати ставки та перерахувати весь період кредитування за новими відсотками (може доходити до 5% від суми на день).

Обираючи строк кредитування, уникайте максимальний термін, якщо ви можете повернути онлайн кредит раніше. Таким чином ви уникнете переплату за кожен день користування мікрокредитом, а це від 0,01 до 3,5% на день (в залежності від МФО та їх вимог).

 

Список МФО, які співпрацюють зі студентами: 

  • Miloan
  • CreditPlus
  • Top credit
  • Швидко Гроші
  • MyCredit
  • ЄвроГроші

 Робіть вибір дуже зважено та за можливістю користуйтеся платформами по підбору мікропозик. Таким чином ви збережете ваші гроші, нерви, час та отримаєте кредит онлайн на картку з найкращою пропозицією.

 

 

12 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів