Упаковки з гофрокартону: особливості та переваги

Упаковки з гофрокартону: особливості та переваги

 

Такий пакувальний матеріал як горфрокартон був винайдений ще в далекому ХІХ столітті, з тих пір його активно використовують для виготовлення різноманітних пакунків, лотків та іншої подібної продукції.

З розвитком онлайнової торгівлі гофрокартонові упаковки стали ще більш затребуваними, оскільки дозволяють доставляти замовлення до покупця в цілості і збереженості. До речі, якщо Ви потребуєте якісну та доступну пакувальну продукцію, виготовлену з високоякісного гофрокартону, провідна українська компанія-виробник Evopack https://evopack.com.ua пропонує широкий асортимент упаковок за максимально доступними цінами та оперативною доставкою.

Основні різновиди гофрокартону

Гофрирований картонний папір створювався спеціально для того, аби забезпечити надійний захист товарів від деформації та інших небажаних пошкоджень. Сучасні виробники пропонують наступні різновиди гофрокартону:

  • Двошаровий картон. Як правило, використовується в якості підкладкового матеріалу, наприклад, для кондитерських виробів. Має непогану гнучкість, проте щільність такого картону достатньо низька.
  • Тришаровий картон. Даний варіант вже має достатню щільність, відтак з нього виготовляють різноманітні коробки та пакунки, що вирізняються надійністю та міцністю.
  • П’ятишаровий картон використовується для виготовлення упаковок для габаритних товарів, зокрема, побутової техніки. Він міцний, має високу щільність, а тому забезпечує оптимальний захист від можливого зовнішнього механічного впливу.
  • Семишаровий картон. З такого матеріалу виробляють пакунки для особливо цінних товарів та надважкого вантажу, де потрібний максимальний захист та надійність. Зазвичай в упаковки з 7-шарового гофрокартону пакують дороговартісні медичні прилади, промислові верстати та інше обладнання.

Ключові переваги пакунків з гофрокартону

На сьогоднішній день коробки та упаковки з гофрокартону використовуються практично в усіх сферах, зокрема, на різноманітних виробництвах, в ресторанному бізнесі, в послугах вантажних перевезень та особистих цілях. Особливій популярності даного пакувального матеріалу сприяють декілька чинників, зокрема, доступність, практичність та екологічність. Завдяки своїй унікальній конструкції такі пакунки забезпечують надійний захист товарів, мають високий рівень амортизації, відтак ідеально підходять навіть для тривалого транспортування будь-якого вантажу.

Більше того, з листового гофрокартону можна запросто сформувати пакунок будь-якої форми та розміру, крім того, така упаковка матиме незначну вагу та оптимальні габарити.

 

06 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів