«Закарпаттяобленерго» пропонує ще один дистанційний спосіб передачі показів лічильника

«Закарпаттяобленерго» пропонує ще один дистанційний спосіб передачі показів лічильника
Легко і швидко, без реєстраціїможна передати покази лічильника через спеціальну форму на офіційному сайті ПрАТ «Закарпаттяобленерго». Цей спосіб виявився дуже зручним для багатьох, тож нагадуємо про нього тим споживачам, які ще не знають про таку новинку.

 

Отже, для того, аби скористатися новою послугою, потрібно увійти на сайт товариства за адресою https://zakarpat.energy/, відтак обрати у верхній панелі рубрику КАБІНЕТ і вже через неї – у підрубрику «ПЕРЕДАТИ ПОКАЗИ ЛІЧИЛЬНИКА».

Зробивши ці кроки, споживач потрапить у наступну панель:

Аби зручніше і швидше все зробити, скористайтеся інструкцією, яка на початку рубрики сайті (дивіться на початку сторінки, показано на фото нижче). Аби її прочитати повністю, достатньо натиснути на кнопку «РОЗГОРНУТИ» у правому верхньому кутку.

А далі почергово заповнюєте всі поля. Зверніть увагу: вам пропонується заповнити форму або за особовим рахунком, який вказаний на всіх ваших квитанціях, або, якщо рахуночка за попередні місяці немає під рукою, заповнюйте форму за вашими особистими даними (вони зберігаються тільки у нас і захищені належним чином).

Не забудьте внизу сторінки поставити галочку перед написом «Я даю згоду на обробку даних, зазначених при реєстрації і підтверджую, що ознайомлений (-а) зі своїми правами відповідно до Закону України Про захист персональних даних», і все готово!

Можете також перейти безпосередньо у спрощену форму, скопіювавши це посилання – https://zakarpat.energy/send-metric-counter/.

Адміністрація ПрАТ «Закарпаттяобленерго» щиро вдячна всім сумлінним споживачам за вчасне внесення показників і оперативну оплату рахунків за електроенергію! Нагадуємо вам, що платіжна дисципліна в нинішній час – це запорука стабільного електропостачання всієї Закарпатської області!

Пресслужба ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів