Є співпраця- є результат

Торік Мукачівська об’єднана державна податкова інспекція до бюджетів усіх рівнів забезпечила понад 158 млн.грн. надходжень , що на 43,8 млн.грн.. більше ніж 2004 року. З них 88 млн грн. до Державного бюджету, близько 70 млн.грн. - до місцевих бюджетів.

 

Завдяки злагодженій роботі податківців та органів місцевого самоврядування до бюджету м Мукачева надійшло податків та зборів на суму понад 41 млн.грн., а до бюджету Мукачівського району- майже 11 млн.грн.. Основні поступлення формувались за рахунок таких видів податків, як: прибутковий податок з громадян ( 38,5%), податку на додану вартість ( 26,9%), податку на прибуток ( 15,3%).
Хочеться зазначити, що протягом 2005 року зменшено податкову заборгованість платників податків на 2,2 млн.грн. в тому числі плати за землю, податку з доходів фізичних осіб, ПДВ та податку на прибуток.В минулому році вдалося вирішити ситуацію відшкодування податку на додану вартість. Так, платникам податків повернуто ПДВ на суму понад 30 млн.грн., що на 15 млн.грн.. більше з відповідним періодом 2004 року.
За результатами перевірок повноти та своєчасності сплати податків та зборів, що проводились підрозділами Мукачівської ОДПІ у 2005 році, донараховано майже 10 млн.грн., з яких 6,8 млн.грн. надійшли до державної казни.
З метою кращого та своєчасного інформування платників податків щодо змін чинного законодавства спеціалістами інспекції проведено 53 семінари, 16 засідань “круглого столу”, 28 сеансів телефонного зв’язку “гаряча лінія”.
Своєрідним заохоченням щодо формування податкової культури у дітей стали проведені податківцями заходи для молоді. Зокрема було організовано два міськрайонні конкурси: “Податки – очима дітей “ та “Майбутнє – очима дітей” за підсумками яких відзначено переможців цінними та корисними подарунками, повідомив Ігор Кріль, начальник Мукачівської ОДПІ.

 

26 січня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів