90 хворих на лікарню: у яких районах Закарпаття ситуація найгірша?  

90 хворих на лікарню: у яких районах Закарпаття ситуація найгірша?  
Як ми вже повідомляли, заповненість лікарень хворими на коронавірусну інфекцію жахає лікарів – спеціалісти кажуть, кількість пацієнтів зростає і зростає. У яких районах наскладніша ситуація?

 

Про заповнення закладів І хвилі ми вже повідомляли: Хворих на COVID-19 побільшало: що відбувається в лікарнях Закарпаття?

Директор КНП «Обласна клінічна інфекційна лікарня» Закарпатської обласної ради Михайло Поляк також повідомив, що складна ситуація і в інших медзакладах: ІІ і ІІІ хвиля теж заповнені.

«Мушу сказати, що в ІІ хвилі найбільше хворих у Іршавській ЦРЛ, Тячівська райлікарні (по півсотні пацієнтів), у Мукачеві 30 хворих, у Виноградівській райлікарні 21, у Берегові – 11", - уточнив інфекціоніст.

«Дуже багато хворих у медзакладах ІІІ хвилі, перш за все це Міжгірська райлікарня (91 хворий), 43 пацієнти у Свалявській, 15 – у Волівецькій, 19 – у Рахівській ЦРЛ. Усі райони зачеплені. Кількість хворих зросла, і все це наслідок того, що люди не дотримуються елементарних правил карантину. Можна вийти і переконатися в цьому на кожному кроці: і на ринках, і в магазинах люди маски не носять, якщо й носять, то на підборідді, антисептиками користуються все рідше, великі скупчення людей в закритих приміщеннях», - уточнив М. Поляк.

Відсоток важких пацієнтів і надалі тримається в межах 10 %, усі вони в реанімаційних, які теж переповнені.

 Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів