З газом в Ужгороді все гаразд

Пристрасті навколо газової проблеми в країні потроху вщухають, але населення все ще живе в очікуванні біди. Гадаємо, варто заспокоїти всіх: наразі ситуація з постачанням газу в Ужгороді є стабільною, хоч Закарпаття і повинне зменшити споживання природного газу на 10—15 %.

 

Це, як пояснив нам заступник міського голови Йосип Повхан, стосується передовсім економії на підприємствах комунальної та промислової сфер і в бюджетних установах. Минулого тижня міський голова Віктор Погорєлов підписав розпорядження про створення в Ужгороді штабу з ефективного й раціонального використання енергоресурсів. І зазначив, що у разі зниження тиску газу в першу чергу відключатимуться промислові підприємства, установи комунальної сфери тощо. Для населення ж газ подаватиметься в нормальному режимі, адже на січень Ужгород забезпечений газом (КП “Ужгородтеплокомуненерго” виділило 9 млн. куб.м газу). Крім того, підприємство, зважаючи на майже весняну погоду першого тижня нового року, дозволило собі незначну економію споживання газу.

Незважаючи на стабільну ситуацію, міська влада повторно звертається до всіх споживачів з проханням економити природний газ. А тим часом теоретики й практики б’ються над пошуками альтернативних джерел теплопостачання.

Ужгород

 

22 січня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів